Simoniseren

Simoniseren is het aanbrengen van een glanslaag op de lak van je wagen. Deze laag beschermt de lak tegen weersinvloeden. Na het simoniseren blinkt de wagen terug als nieuw en in de zomer kleven de vliegjes er veel minder snel aan. Veel mensen weten niet hoe ze moeten aan beginnen of hebben er totaal geen zin in.  Carwash Sirocco kan deze klus vakkundig uitvoeren!

Hoe gsimoniserenaan we simoniseren?

We gaan eerst de wagen wassen en nadien pas simoniseren, dit is om het risico op krassen te ontlopen. Na een grondige reiniging van het lakwerk starten we  met het aanbrengen van een chemische polish op de laklaag, deze polish zal een grote verbetering met zich meebrengen in de glans van de laklaag. Nadien gaan we de wagen beschermen met een synthetische en natuurlijke wax voor een goede bescherming. De wagen zal hierna weer mooi glanzen en glad aanvoelen.

Intensieve Exterieurreiniging = Simoniseren

Zijn er lichte krassen op je wagen of wil jij je wagen weer als nieuw er laten uitzien, dan is uw wagen laten simoniseren de oplossing. Carwash Sirocco is gespecialiseerd in het simoniseren van auto’s,  onze klanten komen hiervoor niet alleen uit de regio van Zottegem, maar uit heel Oost-Vlaanderen, zelfs uit West-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Prijs voor het simoniseren : op aanvraag

Voor simoniseren is een afspraak noodzakelijk

De wagen wordt ’s morgens gebracht en ’s avonds krijgt u hem netjes gesimoniseerd terug.

Maak hier een afspraak of contacteer ons voor meer info bel: 09/361.28.15, mail: info@carwash-sirocco.be.

 

simoniseren wagen

Een wagen proper maken is veel meer dan wassen en stofzuigen alleen. Wij raden iedereen aan om de wagen toch een 2-tal keer per jaar een grondige poetsbeurt te geven. Het beste hiervoor is  voor en na de winter. Simoniseer je wagen ten minste 1 keer per jaar, of laat het doen want bij het verkopen van de wagen speelt zowel netheid als een blinkende wagen zonder krassen een zeer grote rol.

Voor een propere en goed onderhouden wagen kan je al snel enkele honderden euro’s meer vragen. Als je het echt niet ziet zitten, laat je wagen simoniseren  door Carwash Sirroco, als ons team uw wagen onder handen neemt haal je daar winst uit bij het verkopen van de wagen.

Meest bekeken pagina’s:

Mobilhomes laten wassenBestelwagen laten wassenPick-up laten wassenMotowashVanwashAuto laten polierenAuto polijstenAuto simoniserenSpeciale reinigingInterieurreiniging DieptereinigingCarwash ZottegemCarwash ZwalmCarwash Oost-VlaanderenCarwash OosterzeleCarwash Erpe-MereCarwash Herzele Carwash WetterenCarwash LierdeCarwash BrakelCarwash Geraardsbergen