Je auto polijsten is geen gemakkelijke klus, het is een zeer intensief werkje, laat het over aan een gespecialiseerd bedrijf en kom naar naar Carwash Sirocco in Zottegem (Oost-Vlaanderen). Onze vakmannen polijsten dagelijks auto’s, bestelwagens, mobilhomes… Mensen komen hiervoor niet alleen uit de regio Zottegem, maar van over heel Oost-Vlaanderen, zelfs uit West-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Wij polijsten auto’s enkel op afspraak

Zijn er lichte krassen op je wagen of wil jij je wagen er weer als nieuw laten uitzien maak dan een afspraak. Na het polijsten zal u wagen aanzienlijk minder krassen hebben!

Prijs voor polijsten: 275,00 euro.

Wat betekend polijsten?

Polijsten is het proces waardoor het oppervlak van een voertuig glad en glanzend gemaakt wordt, waardoor het een sterk spiegelend effect verkrijgt.Polijsten is het verwijderen van de oppervlakkige lak door middel van een soort van schuren. We halen hierbij de oude glans weer naar boven doordat we  omdat we een beetje lak van de auto verwijderen.
Bij polijsten gaan een heel dun laagje van de lak van de wagen wegnemen. Op die manier kunnen we 80% van de lakdefecten verwijderen. Waskrassen zullen normaal gezien voor 90% moeten verwijderd zijn.

Grote krassen zijn vaak moeilijker te verwijderen, want sommige krassen zitten echter zodanig diep in de laklaag dat ze niet volledig kunnen verwijderd worden.

auto polijstenHoe ontstaan krassen op de auto?

In de laklaag van je wagen zitten poriën (kleine krasjes). Die ontstaan door het dagelijks gebruik van je auto.
– Steentjes en vuil veroorzaken de porieën en vuil blijft daar in zitten
– Door veroudering van de lak ontstaan meer poriën
– Door verkeerd wassen worden de poriën dieper en hecht zich nog meer vuil aan de lak

 

Contact

Voor het polijsten van wagens werken we alleen met een afspraak. Bel ons voor meer informatie op: 09/361.28.15, mail ons: info@carwash-sirocco.be of ga naar ons afspraakformulier:

Meest bekeken pagina’s:

Mobilhomes laten wassenBestelwagen laten wassenPick-up laten wassenMotowashVanwashAuto laten polierenAuto polijstenAuto simoniserenSpeciale reinigingInterieurreiniging DieptereinigingCarwash ZottegemCarwash ZwalmCarwash Oost-VlaanderenCarwash OosterzeleCarwash Erpe-MereCarwash Herzele Carwash WetterenCarwash LierdeCarwash BrakelCarwash Geraardsbergen

 

 

Tips tegen krasjes op de wagen

Wordt je auto regelmatig gewassen? Dat is niet genoeg. Autolak moet je met wax beschermen.
– Autolak die niet beschermd wordt is gevoelig voor steeds meer krasjes (poriën)
– De poriën worden talrijker, meer vuil hecht zich in de poriën
– De lak wordt ruw en uiteindelijk dof

Bescherm jij de lak niet met een autowax, dan geef je krasjes vrij baan!