Woon je in de buurt van Zwalm en wil je je auto laten wassen en reinigen kom dan naar Carwash Sirocco. Onze carwash is gelegen op de Provinciebaan te Zottegen, nabij Zwalm.

Voor onze klanten die rijden met pick-ups, grote terreinwagens, bestelwagens of mobilhomes hebben wij een roll-over systeem met dezelfde NAVO-technologie voorzien.

De Carwash in de buurt van Zwalm

Carwash Sirocco is veel meer dan een klassieke carwash. Een manuele voorwas wordt gevolgd door het revolutionaire SofTecs-borstelsysteem. Dit professionele wassysteem garandeert een krasvrije totaalwasbeurt met zachte, roterende viltelementen. Een showroomglans voor iedere wagen wordt bereikt door gebruik te maken van NANO-technologie.

Voor onze klanten die rijden met pick-ups, grote terreinwagens, bestelwagens of mobilhomes hebben wij een roll-over systeem met dezelfde NAVO-technologie voorzien.

Prijzen Carwash Zwalm

carwash zwalmCarwash Sirocco biedt 4 verschillende wasbeurten aan, aan zeer concurrentiële prijzen.

Basisprogramma : 12,50 euro

Basisprogramma met onderbodemwas : 14,00 euro

Basisprogramma met superpolish : 15,50 euro

Basisprogramma met onderbodemwas en superpolish : 17,00 euro

GRATIS: na gebruik van de wasstraat staan de 16 stofzuigerplaatsen klaar voor u.

Uw auto ook van binnen laten reinigen

U bent iedere dag welkom tussen 10 en 17 u na afspraak.

Wij garanderen u een reiniging van uw interieur in 20 minuten!

Uw vaste en losse tapijten worden gestofzuigd. Bij het schoonmaken van uw autoruiten aan de binnenkant, reinigen we ook het dashboard en alle plastic onderdelen van uw wagen. Net alsof u met een nieuwe auto rijdt en dat voor de waszachte prijs van slechts 20 euro.

Contateer ons

Interesse in één van onze autobehandelingen. Contacteer Sirocco dé Carwash in de regio van Zwalm, bel 09/361.28.15 of stuur een email naar info@carwash-sirocco.be. Wij heten je van harte welkom in onze carwash met wasstraat van maandag tot en met vrijdag van 8u30 tot 18u30, zaterdag van 8u30 tot 18u00. Zondag van 9u00 tot 12u00 ( niet in juli en augustus).
Carwash Sirocco verwelkomt klanten van overal uit Vlaanderen, ze komen onder andere uit: Zwalm en ver daarbuiten.

Meest bekeken pagina’s:

Mobilhomes laten wassenBestelwagen laten wassenPick-up laten wassenMotowashVanwashAuto laten polierenAuto polijstenAuto simoniserenSpeciale reinigingInterieurreiniging DieptereinigingCarwash ZottegemCarwash ZwalmCarwash Oost-VlaanderenCarwash OosterzeleCarwash Erpe-MereCarwash Herzele Carwash WetterenCarwash LierdeCarwash BrakelCarwash Geraardsbergen