Interieur van je wagen laten reinigen

Als specialist ter zake, garanderen wij u een reiniging van uw interieur in 30 minuten!

Uw vaste en losse tapijten worden gestofzuigd. Bij het schoonmaken van uw autoruiten aan de binnenkant, reinigen we ook het dashboard en alle plastic onderdelen van uw wagen. Net alsof u met een nieuwe auto rijdt en dat voor de waszachte prijs van slechts 22 euro.

U bent van maandag tot en met vrijdag welkom tussen 9 uur en 17 uur na afspraak..

Interieurreiniging door Carwash Sirocco

Wilt u uw interieur van uw auto of bestelwagen laten reinigen? Doe dan beroep op ons team!

Als je frisdrank of koffie hebt gemorst in de wagen kan je dit moeilijk zelf reinigen. Wij zijn gespecialiseerd is speciaal reinigen van wagens, bestelwagens, mobilhomes, …  Wij kunnen door het gebruik van stoom alles reinigen! Ook die vervelende vlekken en onaangename geurtjes in de auto en in de bekleding kunnen we laten verdwijnen.  Ook het behandelen van uw lederen bekleding is voor ons geen probleem. Tijdens een interieurreiniging  worden ook de ruiten van je wagen of bestelwagen netjes schoongemaakt evenals de deurklinken, we stofzuigen de volledige binnenkant en het dashboard wordt gepoetst.

U kan bij ons niet alleen het interieur laten reinigen, wij zijn ook uw partner voor dieptereiniging of het simoniseren van de wagen.

Voor het reinigen van uw interieur is een afspraak noodzakelijk

De wagen wordt ’s morgens gebracht en ’s avonds krijgt u hem met een gereinigd interieur terug.

Maak hier een afspraak of contacteer ons voor meer info bel: 09/361.28.15, mail: info@carwash-sirocco.be.

 

Onze klanten komen voor het reinigen van hun autointerieur niet alleen uit de regio van Zottegem, maar van over heel Oost-Vlaanderen, zelf vanuit West-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

 

Voorbeelden van een interieurreiniging Voor en NA.