Carwash Geraardsbergen

Carwash Sirocco is een professioneel autoreinigingsbedrijf en carwash in de buurt van Geraardsbergen. Bij ons bent u welkom om u auto , bestelwagen, mobilhome, pick-up … te laten wassen in de wasstraat, uw wagen zelf te wassen in één van onze boxen, uw motor te wassen, of voor een speciale reiniging van uw wagen.

Carwash in de regio Geraardsbergen

carwash geraardsbergen

Sinds heel wat jaren komen cliënten uit Geraardsbergen en ver daarbuiten naar carwash Sirocco voor het reinigen van het auto. Onze diensten zijn heel uiteenlopend, van reinigen van interieurs van wagens, dieptereiniging, polijsten, simoniseren, … tot auto’s wassen. Klantvriendelijkheid en een nette wagen staan bij ons voor op. Wij reinigen het interieur in 20 minuten! Uw vaste en losse tapijten worden gestofzuigd. Bij het schoonmaken van uw autoruiten aan de binnenkant, reinigen we ook het dashboard en alle plastic onderdelen van uw wagen.

Intensive interieurreiniging

Voor iedere behandeling maken wij een analyse van je wagen. Wenst u de wagen eens op te frissen, hangt er een onaangename geur in de wagen, wil je de wagen verkopen, dan is een dieptereiniging de oplossing op maat.

De wagen wordt ’s morgens gebracht en ’s avonds krijgt u hem netjes diepgereinigd terug.

Je kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende reinigingsbehandelingen die er voor zorgen dat je naar huis gaat met een propere wagen.

Contateer ons

Interesse in één van onze autobehandelingen. Contacteer Sirocco dé Carwash in de regio van Geraardsbergen bel 09/361.28.15 of stuur een email naar info@carwash-sirocco.be. Wij heten je van harte welkom in onze carwash met wasstraat van maandag tot en met vrijdag van 8u30 tot 18u30, zaterdag van 8u30 tot 18u00. Zondag van 9u00 tot 12u00 ( niet in juli en augustus).
Carwash Sirocco verwelkomt klanten van overal uit Vlaanderen, ze komen onder andere uit: Geraardsbergen, Goeferdinge, Moerbeke, Nederboelare, Onkerzele, Ophasselt, Overboelare, Viane, Zarlardinge, Grimminge, Idegem, Nieuwenhove, Schendelbeke, Smeerebbe-Vloerzegem, Waarbeke, Zandbergen en ver daarbuiten.

Meest bekeken pagina’s:

Mobilhomes laten wassenBestelwagen laten wassenPick-up laten wassenMotowashVanwashAuto laten polierenAuto polijstenAuto simoniserenSpeciale reinigingInterieurreiniging DieptereinigingCarwash ZottegemCarwash ZwalmCarwash Oost-VlaanderenCarwash OosterzeleCarwash Erpe-MereCarwash Herzele Carwash WetterenCarwash LierdeCarwash BrakelCarwash Geraardsbergen

© 2016 – Carwash Geraardsbergen – SEO Powered by SEOburea