Carwash Oost-Vlaanderen

Sirocco Zottegem is een professioneel autoreinigingsbedrijf en carwash in Oost – Vlaanderen. Bij ons bent u welkom om u auto , bestelwagen, mobilhome, pick-up … te laten wassen in de wasstraat, uw wagen zelf te wassen in één van onze boxen, uw motor te wassen, of voor een speciale reiniging van uw wagen.

Gespecialiseerde Carwash in Oost-Vlaanderen

carwash oost vlaanderen

 

Sinds heel wat jaren komen cliënten uit Oost-Vlaanderen en ver daarbuiten naar carwash Sirocco voor het reinigen van het auto. Onze diensten zijn heel uiteenlopend, van reinigen van interieurs van wagens, dieptereiniging, polijsten, simoniseren, … tot auto’s wassen. Klantvriendelijkheid en een nette wagen staan bij ons voor op. Wij reinigen het interieur in 20 minuten! Uw vaste en losse tapijten worden gestofzuigd. Bij het schoonmaken van uw autoruiten aan de binnenkant, reinigen we ook het dashboard en alle plastic onderdelen van uw wagen.

 

Intensive interieurreiniging

Voor iedere behandeling maken wij een analyse van je wagen. Wenst u de wagen eens op te frissen, hangt er een onaangename geur in de wagen, wil je de wagen verkopen, dan is een dieptereiniging de oplossing op maat.

De wagen wordt ’s morgens gebracht en ’s avonds krijgt u hem netjes diepgereinigd terug.

Je kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende reinigingsbehandelingen die er voor zorgen dat je naar huis gaat met een propere wagen.

Contateer ons

Interesse in één van onze autobehandelingen. Contacteer Sirocco Zottegem dé Carwash  Oost-Vlaanderen, bel 09/361.28.15 of stuur een email naar info@carwash-sirocco.be. Wij heten je van harte welkom in onze carwash met wasstraat van maandag tot en met vrijdag van 8u30 tot 18u30, zaterdag van 8u30 tot 18u00. Zondag van 9u00 tot 12u00 ( niet in juli en augustus).
Carwash Sirocco verwelkomt klanten van overal uit Oost-Vlaanderen, ze komen uit: Aalst , Aalter, Assenede, Berlare, Beveren, Brakel, Buggenhout, De Pinte, Deinze, Denderleeuw, Dendermonde, Destelbergen, Eeklo, Erpe-Mere, Evergem, Gavere, Gent en Geraardsbergen, voor het wassen van de wagen uit Haaltert, Hamme, Herzele, Horebeke, Kaprijke, Kluisbergen, Knesselare, Kruibeke, Kruishoutem, Laarne, Lebbeke, Lede, Lierde, Lochristi, Lokeren, Lovendegem, Maarkedal, Maldegem, Melle, Merelbeke, Moerbeke-Waas, Nazareth, Nevele, Ninove, Oosterzele, Oudenaarde, Ronse, Sint-Gillis-Waas, Sint-Laureins, Sint-Lievens-Houtem, Sint-Martens-Latem, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Waarschoot, Waasmunster, Wachtebeke, Wetteren, Wichelen, Wortegem-Petegem, Zele, Zelzate, Zingem, Zomergem, Zottegem, Zulte tot in Zwalm

© 2016 – Carwash Sirocco Zottegem (Oost-Vlaanderen) – SEO Powered by SEObureau