Interieurreiniging auto

Heeft u uw frisdrank gemorst in de auto? Wenst u de wagen eens op te frissen? Hangt er een onaangename geur in de wagen of is de bekleding gewoon vies en vuil? Laat dan het interieur van uw auto reinigen en maak een afspraak bij Carwash Sirocco.

Wij kunnen door een dieptereiniging alles reinigen!

Wij laten alle vervelende vlekken en rare geurtjes in de auto verdwijnen. U interieur zal er terug zoals nieuw uitzien.  Naast het behandelen van het interieur van uw wagen gaan we ook de ruiten schoonmaken, alsook de deurklinken, we stofzuigen de volledige wagen, we poetsen het dashboard …

Wil je de wagen verkopen, dan is een dieptereiniging van het auto interieur de oplossing op maat. Klanten komen hiervoor uit heel Oost-Vlaanderen, West Vlaanderen en zelfs uit Vlaams Brabant.

Maak een afspraak

Voor interieurreiniging of dieptereiniging is een afspraak noodzakelijk. Maak een afspraak ons te bellen via: 09/361.28.15, mail naar: info@carwash-sirocco.be of ga naar ons afspraakformulier.

De wagen wordt ’s morgens gebracht en ’s avonds krijgt u hem netjes gereinigd terug.

Prijs voor dieptereiniging : 300,00 euro.

Meest bekeken pagina’s:

Mobilhomes laten wassenBestelwagen laten wassenPick-up laten wassenMotowashVanwashAuto laten polierenAuto polijstenAuto simoniserenSpeciale reinigingInterieurreiniging DieptereinigingCarwash ZottegemCarwash ZwalmCarwash Oost-VlaanderenCarwash OosterzeleCarwash Erpe-MereCarwash Herzele Carwash WetterenCarwash LierdeCarwash BrakelCarwash Geraardsbergen

 

©  Carwash Sirocco – SEO Powered by SEObureau