Motorstickers in alle soorten en maten

Als je jouw geliefde motor een beetje wilt opvrolijken of het wilt personaliseren, kun je overwegen om een motorsticker te kopen. Bij Motor-sticker.com heb je de keuze uit veel verschillende soorten stickers. Voor vrijwel alle bekende motormerken zijn er wel stickers te vinden. Voorbeelden hiervan zijn: Ducati, Harley Davidson, Honda, Kawaski, Triumph en Yamaha.

De motorstickers zijn voor verschillende modellen verkrijgbaar. In het assortiment zul je onder andere rimstriping en racenummer stickers tegenkomen. De stickers worden op bestelling gemaakt. Je ontvangt dus altijd een motorsticker die ‘vers van de pers’ is. Hoelang je moet wachten op de bestelling is afhankelijk van het aantal dat je hebt gekocht en de droogtijd van de inkt.

Motorstickers bestellen op Motor-sticker.com

 

Bestellen bij Motor-sticker.com

Een motorsticker bestellen is niet moeilijk. Als je een mooie sticker ziet, heb je drie opties. Je kunt het artikel direct in het winkelmandje gooien of op jouw verlanglijstje plaatsen. De derde mogelijkheid is het artikel op de vergelijklijst zetten. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken kun je de bestelling plaatsen en betalen.

Bij Motor-sticker.com kun je afrekenen met verschillend betaalmethodes. Voorbeelden zijn: online betalen via iDEAL, PayPal, postepay en creditcard. Achteraf betalen met Afterpay behoort ook tot de mogelijkheden. Je ontvangt vervolgens een bevestiging. Ook als de bestelling wordt verzonden wordt er een e-mail gestuurd om je op de hoogte te houden. Jouw bestelling wordt binnen vier werkdagen thuis geleverd.

Volg ons op Facebook!

Wil je graag op de hoogte blijven van onze waanzinnige motor sticker collecties? Wil je meedoen met Like&Win acties? Natuurlijk volg je ons dan op Facebook!

Vrienden worden? Ga snel naar:

Facebookpagina Motor-sticker.com