Waarde auto verhogen? Poetsen is key!

Wilt u bij verkoop van uw auto de waarde verhogen? Dan is het belangrijk om uw auto er mooi en netjes uit te laten zien. Een auto ziet er door een goede schoonmaak en poetsbeurt er cheap nfl jerseys een stuk nieuwer uit. Iedereen wil liever een nieuwe auto Cost kopen dan een oudere natuurlijk.

Autodealer

Wanneer u zelf naar een autodealer gaat zien cheap nfl jerseys alle auto’s er nieuw uit terwijl # ze dit niet zijn. Dit komt omdat autodealers veel aandachtV besteden aan het poetsen schoonmaken van hun auto’s. Een glimmende auto verkoopt natuurlijk veel makkelijker dan een vieze auto. Dit trucje kunt u natuurlijk zelf ook makkelijk toepassen om de dagwaarde van uw auto te verhogen.

Buitenzijde

De makkelijkste manier om een auto te wassen is natuurlijk door er even mee door de wasstraat te gaan, u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf uw auto te poetsen. Wanneer  u kiest om naar de wasstraat te gaan, kies dan voor het duurste programma. Hier zit meestal ook hot wax of polish bij. Dit scheelt u een hoop tijd en het kost niet zoveel.

Binnenzijde

De meeste wasstraten hebben de mogelijkheid om na het wassen van de buitenkant, de binnenkant te stofzuigen. Maak hier gebruik van. Ga de hele auto langs en vergeet niet de kofferbak. Haal de matten eruit en klop deze uit, ga voordat u de matten weer in de auto legt er even overheen met de stofzuiger. Haal al uw bezittingen en troep uit de auto en zorg dat ze auto volledig leeg is. Wanneer u rookt in de auto vergeet dan niet het asbakje leeg te halen, dit voorkomt nare geurtjes.

binnenkant

Voor vlekjes op het interieur kunt u een anti-vlekken spray aanschaffen om deze weg te poetsen. Zorg ervoor dat u de gehele interieur even afneemt met een doekje en een beetje allesreiniger, vergeet vooral de binnenkant van de deuren niet. Het interieur zal wat meer glimmen en wat frisser ruiken. Een fris ruikende auto geeft een potentiele koper een wat prettiger gevoel. Om de auto wat frissen te laten ruiken kunt u ook gebruik maken van een luchtverfrisser. Het is aan te raden om voor het schoonmaken een product te gebruiken dat speciaal voor auto’s is, dit geeft het interieur een mooie kleur en zorgt voor een frisse geur. </h2binnenkant

Ramen en krasjes

Het is belangrijk dat de ramen en helder en schoon uitzien. Hier kunt een het beste een middeltje voor gebruiken dat speciaal is gemaakt om ramen schoon te maken. Zorg ervoor dat er geen strepen achter blijven op de ramen. De ramen zien er door een schoonmaakbeurt een stuk nieuwer auto en is vooral belangrijk op foto’s. Kleine krasje zijn makkelijk weg te poetsen met een scratch remover. Hierdoor verdwijnen krasjes of zijn ze minder goed te zien. Wilt u meer info hebben over uw auto met betrekking tot het schadeverleden, het aantal eigenaren, de tellerstanden, APK vervaldatum en gedetailleerde waarde dan kunt u een kentekencheck doen op rdwcheck.nl. Op basis hiervan kunt u makkelijker de waarde van de auto inschatten.