Hoe houd je je hond warm in de auto?

‘Dogs are a man’s best friend’ zeggen ze wel eens. Alleen echte dierenliefhebbers kunnen dit met volle overtuiging en uit volle borst roepen. Mensen hebben al sinds eeuwen een speciale band met honden. We weten allemaal dat deze huisdieren een heel bijzondere rol in ons leven vervullen. En omdat ze zo bijzonder zijn is het ook belangrijk dat ze niets tekort komen.

Honden warm houden in de winter

Heb jij ook een hond? Zo ja, welk ras? Dit zegt veel over de verzorging die dit lieve dier nodig heeft. Als jouw hond zijn/haar oorsprong heeft liggen in de koudere gebieden van de wereld en hij/zij een dikke warme vacht heeft, zal het een stuk makkelijker zijn dit dier in de winter overal mee naartoe te nemen. Maar heb je een hond die zijn/haar oorsprong in exotischere gebieden heeft liggen, denk dan even goed na over hoe je je hond warm houdt in de koudere tijden van het jaar.

Wij mensen hebben veel over voor onze huisdieren en gelukkig maar. We zorgen voor alles, van een simpel waterdrinkbak tot een lekker warm vest. Zo’n vest is ideaal als je niet hele lange wandelingen gaat maken met je hond, maar bijvoorbeeld even snel de auto in en uit moet en je hond meeneemt. Als jij een jas aantrekt, denk dat ook even over je hond na. In de winter is de auto ook van binnen koud en is een lekker warm vest voor een hond echt geen overbodige luxe. Jij doet lekker de stoelverwarming aan voor jezelf, maar tenzij je hond naast je op de stoel zit, zal je hond hier geen profijt van hebben.

Hondenkleding

Er zijn hele leuke modellen vesten en truien voor honden. Ze zien er niet alleen leuk uit, maar ze zijn super comfortabel voor je viervoeter. Je kan ze heel snel en eenvoudig aandoen en zijn echt ontworpen zodat de hond zich nog met gemak kan bewegen.

Qua design en prints kan je alle kanten op. Kies je iets dat erg opvalt? Juist een stoere outfit of juist lief? Of wil je iets hebben dat gewoon niet teveel opvalt, maar alleen het werk doet? Er zijn zoveel mogelijkheden. Je kan zelfs je hond een bijpassende trui geven die bij jouw outfit past. Leuk voor de feestdagen!

Feit blijft dat we de verzorging van onze honden tot een van onze top prioriteiten maken. Per slot van rekening zijn ze net zo van belang als elk ander gezinslid. We kunnen ons leven niet indenken zonder deze loyale metgezel en doen er echt absoluut alles aan dat hem niets overkomt of dat hij iets ontbreekt. We maken het tot onze zorg dat onze goede vriend de hond alles krijgt wat hij nodig heeft en daar mogen we trots op zijn.

Vergeet jezelf niet!

We kunnen natuurlijk wel onze viervoeters in het zonnetje blijven zetten en veel mensen worden daar ook heel blij van. Maar we moeten onszelf natuurlijk ook niet vergeten. Of je partner… Daarom is het ook belangrijk dat je zo af en toe voor jezelf ook wat leuks haalt. Vaak zetten we ons zelf op de allerlaatste plaats en dat is nou ook weer niet nodig. Het is leuk om af en toe een cadeautje in huis te halen voor een ander of voor jezelf. Dat doet de mens goed. En een blij mens, daar krijg je ook blije honden van! Ze voelen het als geen ander aan hoe jij je voelt. Doe jezelf dus niet tekort, trakteer jullie beiden op een mooie outfit en kom samen spetterend voor de dag!

Dit artikel is geplaatst door (Decision Tree), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.