Stootbanden voor de verkeersveiligheid

Stootbanden van beton kunnen vaak het verschil maken als het gaat om situaties in het verkeer waar automobilisten té ver kunnen doorrijden in parkeervakken zoals op kades of in parkeergarages. De betonnen stootbanden kunnen de bestuurders van voertuigen aangeven hoeveel marge ze nog hebben als ze achteruit inparkeren of hoever ze nog kunnen doorrijden zonder dat hun voertuig te water raakt in het geval ze gaan parkeren op een kade of langs een gracht.

De stootbanden zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en u kunt kiezen uit een ronde of rechte hoek afhankelijk van de locatie waar u de stootbanden gaat neerleggen. Stootbanden zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, geel of wit welke oplichten in het donker als hier met licht van de koplampen of de straatverlichting op wordt geschenen.

Stootbanden voorkomen een hoop ongelukken

In parkeergarages, in een carwash maar ook elders in de stad kan het neerleggen van stootbanden een hoop ongelukken voorkomen. De stootbanden zijn met de grootste zorg gegoten uit de beste kwaliteit beton en hebben de ideale hoogte en afmeting dat ze nooit schade zullen aanrichten aan een voertuig.

Bekijk online eens wat de stootbanden voor u kunnen betekenen en zowel particulieren als bedrijven kunnen gemakkelijk met een druk op de muis de stootbanden online bestellen. Naast dat de betonnen stootbanden ongelukken kunnen voorkomen en situatie in het verkeer en in het dagelijkse leven een stuk veiliger kunnen maken zijn ze ook nog eens milieuvriendelijk want beton is immers een natuurlijk product.

Stootbanden verstoren niet de natuurlijke omgeving

U kunt de stootbanden dus overal neerleggen zonder dat het de natuurlijke omgeving verstoort. Het beton dat wordt gebruikt voor de stootbanden is duurzaam, sterk en voordelig kortom alleen maar voordelen voor u. Maak eens een schets van uw omgeving en bekijk waar u met behulp van stootbanden of andere betonnen hulpmiddelen de infrastructuur bij u in de buurt eens flink onder handen kunt nemen.