Bestelwagen verkopen aan particulier

Cars Buyer Incorporated is een Premier Nationwide gebruikte autodealer met meer dan 180 locaties in het land. Wij zijn gespecialiseerd in superieure kwaliteit die wordt gebruikt geïmporteerde auto’s met inventaris van overdrachten voortdurend toegevoegd. We inruilen ook niet-geclaimde of in beslag genomen voertuigen voor contant geld.

Bestelwagen verkopen aan particulier

Bel ons of ga online om onze hele selectie van top-selling, goedkope, kwaliteitsauto’s tegen betaalbare prijzen te bekijken. Onze vriendelijke, hoffelijke en deskundige verkopers zijn klaar om u te helpen de auto te vinden waarnaar u op zoek bent. Wij zorgen voor een verscheidenheid aan auto-kopers van nieuwe auto-kopers tot doorgewinterde handelaars. We zijn toegewijd aan het bieden van veilige en veilige koopervaringen, dus er is niet nodig om uw creditcardgegevens te verbergen. Plus, als u moet raadplegen met een advocaat of moet praten met de lokale wetshandhaving, is onze verkooppersoneel vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar.

Er zijn veel verschillende soorten prikkels

Als u een nieuwe auto-koper bent, bieden wij topdollar-incentives, fantastische financieringsdeals en lage prijzen op voertuigen van de hoogste kwaliteit. Auto-kopers kunnen contante prikkels krijgen voor het kopen van nieuwe of gebruikte voertuigen. Er zijn veel verschillende soorten prikkels. Onze Top Dollar-stimulans is bijvoorbeeld onze niet-risicoplening. Als u een ongedekte lening heeft en wilt inruilen in uw huidige voertuig, zullen we uw overgave accepteren. Dit aanbod bespaart u het gedoe van het verkrijgen van een contante voorschot.

We bieden ook financiële prikkels aan kopers die hun voertuigen inruilen. Sommige van onze financiële prikkels omvatten een inleidende periode van nul-rente, lage financieringskosten, geen sancties voor vooruitbetaling, geen punten voor het overschrijden van de kredietlimiet, geen extra kosten voor het overschrijden van uw kredietlimiet en geen standaard sluitingskosten. Als u uw voertuig binnen de Opkoper schadewagens promotieperiode inruilt, bieden wij u een prepaid-cheque met $ 500 of meer. De cheque kan vervolgens binnen de komende twee weken worden verzilverd.

Voertuiggeschiedenisrapport

Als u een advocaat moet raadplegen of met lokale wetshandhaving moet praten, is onze verkooppersoneel vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar. Onze Escrow-service garandeert dat kopers hun voertuigleningen op tijd en zonder boetes of kosten zullen ontvangen. Onze escrow-service maakt het eenvoudig om uw voertuiggeschiedenisrapport van een goedgekeurde geldschieter online te verkrijgen. Onze Escrow-service heeft onderhandeld uitgebreide leningkosten met geldschieters en verzekeringsmaatschappijen. Dit geeft kopers de mogelijkheid om minder te betalen voor hun leningen. Daarnaast garandeert onze ESCROW-service dat als u faalt om uw leningbetalingen op tijd te doen, u geen extra kosten in rekening brengt.

Kopers van beschadigde voertuigen zijn mogelijk vereist om een auto-kopers te kopen, die een bewijs van eigendom biedt. Overstromingsschade aan auto’s treedt op wanneer er water opkomt door het dak van een huis. Veel huiseigenaren hebben een auto-kopers nodig om titeloverdrachten te vergemakkelijken. Bij het kopen van een auto via ons programma, moet u niet verplicht zijn om een auto-kopers te verkrijgen na het aanschaffen van uw voertuig. Dit maakt onze auto-kopers de snelste en gemakkelijkste manier om overstromingsauto’s in de VS te verkrijgen