Auto onderdelen online kopen

Automaten voor het volk: Waarom meer bestuurders dan ooit auto’s met een automatische versnellingsbak kopen
Auto’s met een automatische versnellingsbak zijn booming in populariteit. Er zijn er nu 8,4 miljoen op de Britse wegen en het aantal nieuwe auto’s dat met een automatische versnellingsbak wordt verkocht, is sinds 2007 met 70% gestegen. In 1998 waren slechts 15% van alle auto’s op de weg auto’s, het totale aandeel is nu gestegen tot ongeveer een kwart.

Auto onderdelen online kopen

In 2017 werd volgens de Society of Motor Manufacturers and Traders (SMMT) 40 procent van alle verkochte nieuwe auto’s uitgerust met een automatische versnellingsbak. Deskundigen zeggen dat de sterke stijging van de verkoop van auto’s met automatische, halfautomatische of Constant Velocity Transmission (CVT) versnellingsbakken om meerdere redenen is ontstaan. Dus, moet u een auto kopen met een automatische versnellingsbak?

Waarom zijn automaten zo populair?

Automaten zijn relaxter om mee te rijden, vooral in het stop-start verkeer dat een vast kenmerk kan zijn van onze auto-verzadigde steden en overvolle snelwegen. De moderne automaat is voorzien van complexe elektronica. En waar auto’s in de oude stijl slechts drie of vier versnellingen hadden, kunnen zelfschakelende auto’s nu acht, negen of zelfs tien versnellingen hebben. Het resultaat is dat veel moderne auto’s een lager brandstofverbruik hebben dan een traditionele handgeschakelde versnellingsbak. Verbeteringen in de technologie betekenen ook dat automaten beschikbaar zijn op een veel breder scala van auto’s dan ze vroeger waren. Ze zijn niet alleen het domein van luxemotoren; ze zijn beschikbaar op modellen zo divers als stadsauto’s en high-end sportwagens. Automatische, CVT-versnellingsbakken of zelfschakelende equivalenten zijn ook standaard op voertuigen met alternatieve brandstoffen, zoals hybrides en elektrische voertuigen op batterijen. De toenemende populariteit van deze auto’s stuwt ook de aantallen omhoog. Koop hier een cardan online.

Moet u een auto met een automatische versnellingsbak kopen?

Een auto met automatische versnellingsbak is ideaal voor bestuurders die veel kilometers per jaar afleggen, degenen die veel tijd doorbrengen in fileverkeer of iedereen die het moeilijk vindt om een motor met een handgeschakelde versnellingsbak te besturen.

Zijn ze een goede investering?

Gezien de trends op de markt, liggen de dagen dat automaten ongewenst waren ver achter ons. Kopers geven nu de voorkeur aan een auto die voor hen schakelt. Experts van Glass, het taxatiebedrijf voor tweedehands auto’s, zeggen dat automaten hun waarde beter behouden als tweedehands auto’s, met een premie van 4 procent ten opzichte van handgeschakelde equivalenten.

Vijf van de beste auto’s met een automatische versnellingsbak
Hier zijn vijf uitstekende gebruikte auto’s met een automatische versnellingsbak, die kost ongeveer £ 10.000
en zijn zeker een testrit waard.

Als u een auto zoekt die echt geschikt is voor terreinrijden, dan zit u goed met een X-Trail.
Dit model is de vorige generatie van de auto die momenteel nieuw te koop is. Het interieur is zo
robuust als een paar wandelschoenen en de X-Trail wordt geleverd met een optionele automatische versnellingsbak.
De 2010 modellen zijn te koop voor ongeveer £10,000.

MENSENVERVOER: Toyota Verso
Blauwe Toyota rijdt op een landweg

De auto’s van de Japanse firma hebben de reputatie eerder praktisch en betrouwbaar te zijn dan
en de Verso compacte personenvervoerder is trouw aan vorm. Hij biedt plaats aan
en een keuze tussen benzine- en dieselmotoren met een automatische transmissie. Deze zijn
gebouwd om het gezinsleven aan te kunnen, maar toch worden ze door velen over het hoofd gezien, wat betekent dat je voor £10,000 een
2013 model.