2dehands wagen verkopen

Hoe uw tweedehands wagen verkopen? Dat is nu heel gemakkelijk. Dit kan via de snelle autoveiling van Besteautobod.BE! Deze veiling maakt het mogelijk uw auto te verkopen binnen 1 dag tijd aan de beste prijs! Er zijn geen kosten, dus u kunt gratis uw auto verkopen. In dit artikel leest u precies hoe het werkt. Zonder gedoe dus uw auto online verkopen je kan hier ook Volvo onderdelen kopen.

Verkopen aan de beste prijs

De online autoveiling is de perfecte manier om van uw wagen af te geraken. Binnen 5 minuten heeft u uw wagen aangemeld, welke vervolgens in de 24 uurs veiling terecht komt. Deze veiling is speciaal bedoeld om de auto te verkopen. De veiling is gesloten en alleen toegankelijk voor erkende autobedrijven waaronder garagisten en dealers. Hierbij wordt alleen de voertuiginformatie getoond en niet de gegevens van de verkoper. Geheel anoniem dus.

Geen kosten, geen risico

De veiling is geheel gratis, van het aanmelden tot de verkoop. Zo kunt u zonder kosten eens kijken wat uw wagen waard is, en indien het bod bevalt, ook verkopen. Het verkopen kan zeer rap gaan. Zodra u beslist het bod te accepteren, is de verkoop gesloten, en maakt u een afspraak met de koper. De koper, welke een erkend autobedrijf is, komt de wagen bij u op locatie ophalen, en rekent daarbij meteen met u af.

Iedere wagen verkopen

U kunt iedere wagen verkopen, van Audi tot aan Volvo, en van berline tot camionette. Zelfs een voertuig met schade kunt u zonder gedoe snel verkopen. De online autoveiling telt namelijk meer dan 5000 actieve autobedrijven welke in verschillende markten thuis zijn. Daardoor verkoopt u eenvoudig en snel uw wagen aan de beste prijs! De autobedrijven bieden namelijk ook over elkaar heen, en dat drijft de prijs op.

 

Meerdere voordelen

Het voordeel van verkopen via deze autoveiling is:

  • Dat u snel uw wagen kunt verkopen

  • Verkopen is veilig (erkende autobedrijven)

  • De veiling de hoogste prijs oplevert

  • U binnen 1 dag kunt verkopen

  • U de wagen niet hoeft te laten keuren

  • De wagen bij u thuis wordt opgehaald

 

Keuring niet nodig

U hoeft de wagen niet te laten keuren, en dat scheelt weer tijd, geld, en gedoe. Normaal is een keuring voor verkoop nodig wanneer u een auto verkoopt, maar verkopen via onze veiling maakt dat overbodig! U kunt uw auto dus zonder keuring voor verkoop verkopen.

 

Geen vervelende particulieren

Doordat u alleen te maken heeft met erkende autobedrijven, heeft u dus geen last van vervelende particulieren die met u willen onderhandelen over de prijs, of niet op komen dagen. Bij de autoveiling weet u vooraf precies waar u aan toe bent, en wat u terugkrijgt voor de wagen. Het aanmelden kost slechts 5 minuten tijd. Probeer het zelf gratis en vrijblijvend uit!